OUTFIT: AMSTERDAMS BLAUW


IMG_4476

Jas – Claudia Sträter, Jurkje – French Connection, Schoenen – Dr. Martens

Nog voor de reis naar Duitsland en Polen was ik met Marre en Valerie in Amsterdam. Het was enorm druk in de stad, wat ik niet gek vond gezien het weer. Het was voor mijn gevoel de allereerste lentedag, nog voordat het daadwerkelijk lente was. We besloten van de gelegenheid gebruik te maken om wat outfitfoto’s te schieten. Want geen slecht woord over mijn zwarte muurtje, maar op locatie is dat natuurlijk veel leuker. Echter, feit blijft dat zo’n openbare fotoshoot onvermijdelijk leidt tot gênante situaties. (Rondvaartboten die in een gracht stil blijven liggen, terwijl jij net met je rug (lees: kont) naar het water toe staat.) Wat weer leidde tot de slappe lach. Want dat is hoe die dingen gaan.

IMG_4483  IMG_4487IMG_4491 9R7A0672IMG_4449

(Even uitleggen waar al die knopjes in hemelsnaam voor dienen.)

IMG_4521

Een heel fijn weekend allemaal!

4 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s