OUTFIT: YORKVILLE AVENUE

IMG_3587

Hoed – Topshop, Jasje – Claudia Sträter, Trui – Closed, Schoenen – Samsøe & Samsøe

Ik probeer elke dag om er leuk uit te zien. Het uitzoeken van mijn kleding vind ik een fijne bezigheid, en als ik een beetje mijn best heb gedaan op mijn outfit, heb ik daar de hele dag plezier van. Noem het ijdel, noem het overdreven – het is gewoon zo. Maar er is een verschil tussen ‘gewoon leuk’ en ‘echt leuk’. Waar het hem precies in zit, vind ik lastig uit te leggen. Wederom: het is gewoon zo. Vandaag kon mijn outfit wat mij betreft door voor ‘echt leuk’, en besloot ik hem vast te leggen. Dat ik Toronto kon gebruiken als achtergrond, was natuurlijk mooi meegenomen.

Het was niet de eerste keer dat ik outfitfoto’s maakte op een andere plek dan het zwarte muurtje in mijn slaapkamer. Eerder deed ik het al eens met Valerie. Maar dat was in een park in Eindhoven, waar zwanen ons enige gezelschap waren. Nu stond ik ergens op de stoep, in het centrum van een stad met zo’n 2,8 miljoen inwoners. Dat is toch een beetje een ander gevoel. Gelukkig was ik met Mart, die zich in dat soort situaties nergens iets van aantrekt, en dat ook op mij wist af te stralen. Ik gaf hem een 101 spiegelreflex, en al snel bleek dat hij er prima mee uit de voeten kon. De credits voor de foto’s gaan dus naar hem!

Tenslotte, over de outfit zelf. Te beginnen met de hoed. Oh, de hoed. Soortelijke modellen paste ik al eens in Londen en in Eindhoven, maar beide keren kocht ik hem niet. Want wanneer draag je zoiets nou? Toch bleef het kriebelen, telkens wanneer ik er iemand mee zag lopen. Hier in Toronto was ik vastbesloten: ik wilde hem toch. Bij Topshop vond ik hem, en ik heb hem meteen de hele dag gedragen. Ik weet niet wat het is, maar ik word er zo blij van. Dat geld sowieso voor alle kleren die ik op deze foto’s draag, eigenlijk. De trui is heerlijk, in het jasje woon ik zowat en de schoenen draag ik ook onafgebroken. (Oké, dat is niet waar. Ik slaap er niet mee, maar you get the point.) Misschien is dat wel het recept voor een ‘echt leuke’ outfit: alle dingen combineren waar je simpelweg blij van wordt.

IMG_3585IMG_3588   IMG_3622IMG_3602IMG_3619

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s