OUTFIT: WHITE & BLUE

IMG_9599

Jasje – H&M, Top – Zara, Broek – Fornarina, Schoenen, NikeID

Vorige week liet ik hier een black & blue outfit zien, nu is wit en blauw aan de beurt. Na een week lang eigenlijk elke dag zwart te hebben gedragen, vond ik het vandaag tijd voor iets anders. Even iets fris. (Precies nu ik dit type zegt mijn broer naast me: ‘Zorg wel dat je je warm aankleed, want het is koud.’ Maar ik had het eigenlijk ook over de kleur.) Het topje kocht ik laatst bij de Zara, en op diezelfde dag vond ik deze broek, waar ik even een aparte alinea aan wil wijden.

Want oh, wat is hij geweldig. De kleur vind ik prachtig, evenals de wassing. Mooi diep donkerblauw, net niet helemaal effen. De wassing verpest een broek vaak voor mij, omdat er dan bepaalde plekken zijn opgelicht die ik juist niet opgelicht wil hebben. Als je snapt wat ik bedoel. De stiksel zijn onopvallend, wat ik een dik pluspunt vind. Van die dikke, gele stiksels vind ik maar niets. En dan, het aller fijnste: deze broek zit zó lekker. En je weet, dat is voor mij belangrijker dan hoe iets eruit ziet. Het voelt als een soort super zachte legging. Maar dat is het absoluut niet. Nee, het is een echte broek met voor- en achterzakken, een rits – de hele reutemeteut. Alleen het voelt heel anders.

Oké, dus je begrijpt: die broek ga ik vaak dragen. Mijn Nikejes om het af te maken. Ik had ze al een tijdje niet gedragen. Met witte schoenen door de regen fietsen leek me niet zo’n strak plan. Vandaag ging ik alleen maar heel hard aan school werken, dus dan kon het prima. Wel jammer dat ik mijn outfit aan niemand heb kunnen showen. Maar dat heb ik op deze manier toch een beetje opgelost.

IMG_9600 IMG_9601 IMG_9607 IMG_9608

3 comments

    1. Huh, oh echt? *bekijkt meteen blog op de computer* Ik heb er zelf niets aan veranderd dus dat zal dan door WordPress gedaan zijn, haha. Maar dan is het dus iets positiefs! En dankjewel (:

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s