OUTFIT: BLACK & BLUE

IMG_9212

Jasje & Short – Zara, Top – Samsoe & Samsoe

Zwart en blauw, dat werkt altijd samen. Net als een colbertje met New Balance, of een kort broekje met een fijne top. Gisteren mixte ik dat allemaal bij elkaar tot één outfit. Ik droeg het overdag al, maar het moest ook leuk zijn voor ’s avonds, want ik ging naar Ellie Goulding! Op het moment dat ik dit schrijf sta ik op het punt om met de trein naar Amsterdam te gaan. Ik heb er super veel zin in en ben heel benieuwd naar hoe het zal zijn. De muziek, de sfeer, de plek en natuurlijk Ellie zelf! In haar eigen woorden: anything could happen.

IMG_9215 IMG_9216

IMG_9217

2 comments

    1. Dankjewel! Ja echt heel leuk, ze was goed live! Vooral de tweede helft vond ik, toen kwam de zaal ook wat meer los en zong ze ook de liedjes die ik het leukst vind. Ik zal er snel nog wat meer over schrijven hier!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s