OUTFIT: WINTER FLOWERS

IMG_8819

Top – Zara, Vest – ftc, Rokje – Topshop, Laarzen – The Seller

Wie zegt dat je in de winter geen bloemetjes kan dragen? Zolang het geen neonkleurige zijn, zie ik geen enkel bezwaar. (En mocht je wél neon willen dragen: ook prima.) De zwarte achtergrond maakt het sowieso wat meer geschikt voor deze tijd van het jaar. Wel droeg ik nog een lekker vest, gezien de top maar korte mouwtjes heeft en de stof ook niet heel dik is. ‘Mijn woonvest’, noem ik het, aangezien het zó zacht is dat ik er wel in zou kunnen wonen. Verder droeg ik mijn favoriete winterlaarzen en een simpel rokje. Al met al een typische Milou outfit: beetje kleur, beetje zwart (oké, behoorlijk wat zwart), en vooral heel comfortabel. Maar zonder dat iemand het opvalt.
Outfit flowers
Oei, ik had die schoenen wel even mogen poetsen, zie ik nu. Fijn, zo’n camera die superscherpe foto’s maakt…
Outfit flowers1

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s