.COM

scan0008

Misschien was het je helemaal niet opgevallen. Misschien bekijk je dit bericht via Bloglovin’, via een email of heb je het adres gewoon tussen je favorieten staan (hoi mam). Maar als je mijn website hebt ingetikt, letter voor letter in het balkje van je browser, heb je het misschien gezien: ik heb voortaan een .com adres!

Als je niet helemaal kan bedenken waarom ik daar zo blij mee ben, vind ik dat niet raar. Ik zal even uitleggen wat de gevolgen zijn voor jou als lezer: die zijn er niet. Ja, het scheelt je 1,2,3…. 9 letters en een punt, wanneer je mijn website intypt in het vervolg. Het is dus iets makkelijker om te onthouden, en het staat gewoon wat mooier, als je het mij vraagt.

Er zijn wel een paar andere dingen die je kan gaan merken. Ik ben van plan wat te gaan veranderen aan mijn lay-out. Ik ben bezig met het om leren gaan met CSS, waardoor ik, mocht ik erin slagen om het onder de knie te krijgen, straks het uiterlijk van mijn blog helemaal zelf kan gaan bepalen. Ik word nog wel eens een echte computernerd.

Mocht je dus opeens op een hele verknipte pagina terechtkomen, of mocht mijn site er helemaal uit liggen… Dan weet je door wie het komt! Ik hoop dat ik tegen die tijd het probleem ook op kan lossen, in plaats van het alleen maar te veroorzaken.

3 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s