OUTFIT: ALL BLACK

IMG_8630

Jasje – French Connection, Jurkje – Mango, Laarsjes – Vanillia 

Al eerder vertelde ik jullie over de foto’s die ik maakte met Valerie. Zie hier het resultaat. Ik vond het heel leuk om het zo met z’n tweeën te doen. Ten eerste scheelt het geklooi met statief en afstandsbediening, daarnaast is het gewoon erg gezellig. En weer eens wat anders dan het eeuwige zwarte muurtje dat jullie van me gewend zijn.

Over mijn outfit: een jurkje, wat een verassing! ‘Milou, hoe kan jij een jurkje naar school dragen, zonder dat je eruit ziet alsof je naar een gala gaat?’ Tsja. Wat zal ik daarop zeggen. Ten eerste dat ik een van de weinigen ben die überhaupt wel eens een jurkje naar school draagt. Ik kan me voorstellen dat je, wanneer je dan toch eens afwijkt van die spijkerbroek, je je er niet helemaal gemakkelijk bij voelt. En dat straal je dan misschien ook een beetje uit.

Vervolgens: ik draag alleen jurkjes die lekker zitten. Dat is meteen de voornaamste reden dat ik ze draag, eigenlijk. Geen strak gedoe, jeukende stofjes of knellende naadjes, dan loop je je de hele dag te ergeren. Tenslotte: het leren jasje is je beste vriend. Trek dat aan bij een jurkje, en het is meteen wat meer casual. Hetzelfde geld voor afgetrapte laarsjes – zeker wanneer je ermee in de poep gestapt bent. (Leuk, in een parkje foto’s maken!) Geen gala waar je meer binnen komt.

IMG_8619 IMG_8629IMG_8620

foto

Met dank aan lieve Valerie voor de foto’s! Ze heeft zelf ook een blog, neem zeker even een kijkje zou ik zeggen! http://www.valeriemaasdamme.wordpress.com

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s