ABOUT THE BLOG: IT’S GONNA BE SILENT

Misschien had je het al op kunnen maken uit onderstaande post, maar ik ben een weekje weg! Zeilen samen met vriendin Merel, net als vorig jaar. We lopen al twee weken te stuiteren omdat we er extreem veel zin in hebben. Mijn weer-app staat al twee weken ingesteld op ‘Friesland’ in plaats van mijn eigen dorpje. De vooruitzichten zijn goed, gelukkig. En anders wordt het alsnog een hele toffe week, je hebt het daar altijd wel naar je zin.

Dit alles betekent wel dat het een weekje stil is hier op mijn blog. Niet erg, maar dan weten jullie het. Zaterdag kom ik weer thuis, hoogstwaarschijnlijk met een heleboel leuke verhalen om te vertellen. En met zeven ‘Days of Summer’ foto’s, natuurlijk! Ik hoop dat jullie ook allemaal een leuke week hebben!

Liefs,

Milou

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s