OUTFIT: OLD & NEW

Outfit old & blue, nothing borrowed, something new

Jurk – H&M, Jasje – IRO, Sandalen – Marc O’Polo

‘Maar wat droeg jij dan Milou, op die blote benen dag van je?’ Iets ouds en iets nieuws. Mijn sandaaltjes heb ik pas net, na een maandenlange zoektocht naar het perfecte zilveren paar. Ik heb denk ik wel 30 verschillende gezien, maar ik vond ze allemaal óf te metallic-achtig, óf  ze waren overladen met gigantische nepdiamanten en edelstenen. Not my cup of tea. Uiteindelijk spotte mama dit paar, dat helemaal aan mijn wensen voldeed. (Komt dit heel kritisch over? Kan kloppen hoor, dat ben ik behoorlijk wat kleding betreft. Het jurkje van H&M heb ik zeker al drie jaar. In twee opzichten is dat opmerkelijk. Ten eerste dat ik het nog pas. De stof stretcht een beetje, dat zal wel helpen. Eerst kwam hij tot boven mijn knie. Nu nog steeds natuurlijk (ik ben niet gekrompen), maar ‘tot onder mijn billen’ zou je het nu ook kunnen noemen.  Daarnaast is het ook opmerkelijk dat ik het jurkje nog steeds leuk vind na drie jaar. Ik ben in die tijd door nogal wat fases gegaan. (Zo was er regenboogfase, de gekleurde leggingfase, de polkadotfase, de heel veel zwart fase (al is dat meer een terugkerend iets in de winterperiodes).) Ik weet niet precies uit welke fase dit jurkje komt (iets met bloemetjes waarschijnlijk). Misschien zijn mijn fases wel een soort cyclus die elke drie jaar weer bij het begin uitkomt. Dus als je mij over een paar maanden opeens met een regenboog-t-shirt zien, weten je waar het aan ligt.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s