OUTFIT: AZTEC SKIRT

Outfit Aztec skirt

Rokje – Bershka, Spijkerjack – Maison Scotch, T-shirt – H&M, Studarmband – Forever 21, Laarsjes – Vanilia 

Ik vind rokjes fijn en leuk om te dragen. Laatst kwam ik echter tot de conclusie dat ik maar één rokje in mijn bezit heb (een zwarte. Dûh, you know me). Bij de Forever 21 in Antwerpen zag ik een superleuk rokje op een pop hangen, maar die hadden ze niet meer in de winkel. Toen ik daarna bij Bershka was hing er een vergelijkbaar rokje, voor maar acht euro. Die was van mij! In de zomer wordt het natuurlijk makkelijk combineren: wit shirtje, slippers of sandaaltjes en that’s it.  Verder kan elk felgekleurde top er eigenlijk prima bij. Maar met temperaturen onder de 15 graden moest ik het natuurlijk anders aanpakken. Ik combineerde het rokje met – hoe kan het ook anders – zwart. Kan altijd. Ik vind het ook wel leuk dat de kleuren daardoor nóg feller lijken dan ze al zijn. Het spijkerjasje draag ik eigenlijk maar weinig. Dat heb je soms: van die dingen die gewoon maar in je kast blijven hangen. Een miskoop wil ik het niet noemen, want nu ik hem toch draag vind ik hem best leuk! Een herontdekking in mijn eigen kast, haha.

4 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s