CREATIVE: WHAT MY WEEKEND WILL LOOK LIKE

Tekening PWW

Het zit er weer aan te komen: testweek! Wat een feest, jongens, ik verheug me erop. Sorry voor mijn sarcasme, maar het blijkt voor mij een goede manier om me er doorheen te slaan. Een weekend zwoegen, me omringen met boeken, mijn bureau bezaaid met Danoontjes, manderijnenschillen en Cup-a-Soup (goed testweek voedsel), geen daglicht te zien krijgen… Oké, dat was een omschakeling van sarcasme naar drama. Ook een manier om het te bekijken, maar zo erg is het allemaal niet. Even een weekendje knallen, telkens vroeg klaar met school, ’s middags geconcentreerd aan de studie en dan is het zo weer vrijdag. Het maken van die testen is het probleem niet. In tegendeel zelfs: ik kan mijn opgedane kennis eindelijk ergens kwijt. Van het leren kan ik soms wel een beetje opstandig worden. ‘Ik wil niet meeeer!’ Boeken tegen de muur, doorgescheurde schriften, dat soort dingen. (Dat was een grapje hè.) Nee, het is best te doen, zo’n testweek. Maar om me er toch een beetje op voor te bereiden besloot ik te tekenen hoe mijn weekend eruit zal zien. Zodat ik weet wat me te wachten staat. (Al heb ik vier keer per jaar zo’n testweek. Ik weet dus eigenlijk al hoe zoiets verloopt. Laat ik het tekenen dan therapeutisch noemen. Hm, niet echt. Een oefening in concentratie? Nee, ik was ondertussen een film aan het kijken. Mentale voorbereiding dan? Dan zou ik me dus aan het voorbereiden zijn op de voorbereiding van mijn testen… Oké, laat maar. Het was gewoon een goed excuus om nog even niet te hoeven beginnen. )

4 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s