CREATIVE: FASHION SKETCH

Fashion sketch

Kennen jullie dat – van die modeschetsen? Vaak staan ze in tijdschriften, op fashionblogs of op sites als Weheartit en Pinterest. Heerlijke plaatjes vind ik dat. Ik kan wel tekenen, en ik doe het ook graag. Maar dit is een nieuw soort categorie voor me. Een paar vluchtige pennenstreken, losjes ingekleurd met aquarel. Het lijkt zo simpel – en dat is het waarschijnlijk ook, voor hen die het dagelijks doen. Ik val niet onder die groep. Misschien ziet bovenstaande tekening er uit alsof hij in vijf minuten gemaakt is. Maar dat is dus niet zo. Het lijkt me wel super om dat te kunnen. Gewoon even snel een tekening maken, waar je ook bent. Op een terrasje in de zon, tijdens een saaie les. Vastleggen wat je ziet zonder altijd een camera nodig te hebben. Slechts met een fancy Moleskine, een stift en een fineliner teken je wat je maar wilt – in vijf minuten, mocht je weinig tijd hebben. De enige manier om dit te bereiken is veel oefenen, denk ik. Dus hier is mijn tekening, trying my best! 

6 comments

  1. Mooi gedaan hoor! T moet inderdaad heerlijk zijn om zoiets snel te kunnen neerzetten op papier en zo de streetstyle in tekeningen te kunnen vangen. Oefening baart kunst he ;)

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s