OUTFIT: GRADIENT

Outfit Gradient

Jasje – Mooia, Broek – Zara, Shirt – H&M, Schoenen – Elena Alberti

Op het vliegveld van Zürich kon ik het natuurlijk niet laten om iets te kopen toen er een H&M bleek te zijn. Mijn oog viel op een T-Shirt en sjaal met een overloopje van wit naar blauw, ook wel gradient. Eenmaal thuis kon ik het óók niet laten om het shirt meteen aan te trekken. (Niet met de sjaal natuurlijk, less is more, hè.) Het is geen doordeweekse outfit deze keer, ik ging met mijn familie ergens heen waarvoor ik iets nettere kleding wilde dragen. Vandaar de hakken, die maken elke outfit eigenlijk wel netjes, vind ik. Want de rest zou ik ook naar school dragen. New Balance erbij, klaar! (Jeetje, ik ben echt verslaafd aan die schoenen. Ze passen gewoon overal bij! Net als die broek trouwens, die draag ik ook te vaak. I just can’t kill my darlings…) 

4 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s