OUTFIT: FLOWER PANTS

Outfit flower pants

 

Jasje – French Connection, Shirt – H&M, Broek – Zara, Schoenen – New Balance (420)

Ik heb weer een outfit voor jullie! Deze broek kocht ik afgelopen zomer in Utrecht, maar eigenlijk twijfelde ik erover. Zag het er niet teveel uit als een pyjama? Zo zit hij wel, kan ik je vertellen. Nu is dit voor mij alleen maar een voordeel. Maar wanneer iets er ook uitziet alsof je er daadwerkelijk in geslapen hebt, haak ik toch af. ‘Nee joh, hij is echt hartstikke leuk!’ vonden een vriendin en haar moeder, met wie ik een shopdagje had. In mijn hoofd had ik al honderden combinaties bedacht. Ik kon ‘m niet meer laten hangen. En ik ben blij dat ik dat niet gedaan heb! Zoals ik al zei, de broek zit heerlijk, dus is hij uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld gaat vliegen, een keer geen zin hebt in je skinny jeans, of door kou nog een legging onder je broek aan wilt. Past allemaal makkelijk. Leren jasje erbij, gympen eronder en je kan er mee naar school. Met een colbertje en hakken is het zelfs best een nette broek (want: geen spijkerstof, geen gaten. Dat vind ik best netjes.) Maar mocht je nou een keer plots heel moe worden, dan kan je er ook prima een dutje in doen.

8 comments

  1. Staat je goed! Ik vind de combinatie die je met deze broek hebt gemaakt heel geslaagd. Ik kan me wel voorstellen dat het een item is waarbij je goed moet nadenken over de combi’s die je maakt…

  2. En staat je nog goed ook!
    Bedank je vader voor de kerstkaart, die vorige week via veel omzwervingen dan tóch bij Fer terecht is gekomen
    Groetjes

  3. Gave broek! Ik was eerst niet zo van de drukke print-broeken, maar je kan ze eigenlijk heel leuk combineren met andere kledingstukken die je normaal misschien ‘te saai’ of ‘te donker’ zou vinden. :)

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s