CREATIVE: THE EYELINER

Eyeliner

Ik besteed ’s ochtends graag wat tijd aan mijn make-up. Eerst een warme douche, dan een beetje met wat kwasten over mijn gezicht aaien om lekker rustig wakker te worden. En er wat wakkerder uit te zien. (Eigenlijk vooral dat laatste.) Wat bij mij erg helpt voor een wat minder duffe blik, is eyeliner. Een heel dun, scherp lijntje, het liefst met een kleine wing aan het einde. Dat vind ik er echt mooi en fris uitzien. Zoals ik al zei, ik zie er nog niet zo wakker uit om half zeven in de morgen. Daarnast bén ik ook nog niet echt wakker. En dat maakt zo’n lijntje boven je ogen een stuk moeilijker dan het lijkt…

scan0003

scan0006 kopie 2

scan0006 kopie

Je prikt met het stiftje in je oog.

scan0004 kopie

Stel je voor. Opperste concentratie, je bent bijna aan het eind van je lijntje. En dan schrik je op van je broer die op de badkamerdeur klopt/hoor je plotseling een ondefinieerbaar geluid/krijg je opeens de hik. (Haal door wat niet van toepassing is.) En dan schiet je uit.

scan0003

Je hebt je uiterste best gedaan, maar het weer werkt tegen.scan0005 kopie

Een ongeluk zit in het binnenste (oog)hoekje.

scan0005 kopie 2

Je probeert een dun lijntje te trekken. Je corrigeert de kleine bobbeltjes, gaat er nog een keer overheen, nog een keer… en je eindigt met een hele dikke streep. Soms ook wel cool, zo’n hevige lijn, maar voor naar school vind ik het iets te veel ‘Lady Gaga’.

scan0006

Je laat het flesje omvallen.

Al deze dingen zorgen ervoor dat het geen dagelijkse routine is bij mij. Ik probeer het wel regelmatig, maar wanneer het steeds maar fout gaat (op steeds dezelfde, of steeds een andere manier) geef ik het op. ‘Mijn eyeliner wilde niet meewerken.’ is denk ik geen geldige reden om te laat op school te komen.

6 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s