OUTFIT: MATCHY-MATCHY

Scotch and Vanillia2

Op verzoek: Jasje en laarsjes- Vanilia, Shirt en broek – Maison Scotch, Gestreept hemdje – Penn & Ink, Sokken – … Nee, dat is flauw.

Weer een outiftje, voor weer een normale schooldag. Begint het iemand al op te vallen dat ik graag zwarte/donkere broeken draag? Ik draag er wel vaak een lichtere bovenkant op, anders wordt het iets te donker allemaal. Vandaag werd het een shirtje van Scotch, mijn favoriete merk, dat ik kocht in Den Bosch. Net als het jasje trouwens. Het roze van mijn shirt komt terug in de stof van het jasje. Misschien tuttig, maar ik houd er wel van wanneer alles matcht. Daarom houd ik ook zo van zwart, denk ik, dat combineert mooi met alles. Soms gooi ik het ook helemaal over een andere boeg en vind ik het juist wel leuk als dingen een beetje clashen met elkaar. Maar meestal is dat niet zo en zorg ik dat mijn schoenen bij de rest van mijn outfit kleuren, mijn tas het liefst ook. Soms voer ik het concept té ver door. Daar kom ik dan pas achter wanneer er niets meer aan te doen is. Dan voel ik me toch wel een beetje ongemakkelijk. Ik besteed wel redelijk wat tijd aan mijn kledingkeuze, maar zo hoeft het er van mij niet per se uit te zien.

Scotch and Vanillia3

8 comments

  1. Leeeeuk! Ik hou er ook van als dingen matchen hoor, no shame! Zo lang ik nog niet zo erg ben als m’n tante (groene broek, groen truitje, groen jasje, groene ring, groene oorbellen, groene tas, groene hakken), vind ik dat ik best lekker door mag matchen ;).

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s