CREATIVE: WHY PEOPLE MIGHT BE STARING AT YOU

Ik denk dat jullie het wel kennen: het gevoel dat iedereen je aanstaart. De hele dag voel je je een beetje ongemakkelijk. Mis ik iets? Zit mijn haar raar, heb ik een pukkel op mijn voorhoofd? De volgende keer dat het gebeurt, denk nog eens aan me terug. Misschien red ik je dag wel.

IMG_7785

IMG_7779 IMG_7780 IMG_7781 IMG_7782 IMG_7783

(Neem het natuurlijk niet te serieus. Ik voel me niet vaak bekeken of zo, ik verveelde me gewoon tijdens Engels. ;))

5 comments

  1. Hahaha geweldig :D Ik moet toegeven dat ik dat gevoel ook wel eens heb, uiteraard op een dag dat ik een nieuwe outfit aan heb of een nieuwe combinatie aanheb waarvan ik nog niet zeker weet of het wel leuk staat..

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s