#365 THROUGH SAND AND MUD

IMG_3628

 

Heb ik al eens verteld over mijn vorige quadavontuur? Als je me persoonlijk kent weet je waarschijnlijk al lang wat ik bedoel (dit verhaal wordt vaak verteld op saaie momenten in de klas/feesten/partijen) – ik zal er niet te veel woorden aan vuil maken, voor het geval je dit verhaal al 100 keer hebt gehoord. Laat ik het zo zeggen: het begon achterop een quad en eindigde in een struik, half ónder de quad. Hier tussenin zat een soort achterwaartse salto, flikflak – ik denk dat de toeschouwers daar beter over kunnen oordelen dan de inzittenden. We kwamen er allemaal zonder ook maar één schrammetje vanaf (oké, één schrammetje dan – het was een nogal stekelige struik). Dit was twee jaar geleden. Dit jaar opperde iemand het plan om het nog een keer te gaan doen. Het was allemaal goed afgelopen, dus waarom niet? ‘Geen wheelys, donuts en dat soort flauwekul.’ sprak onze instructeur. ‘Je hoort het hè?’ zei ik tegen Mart, bij wie ik deze keer achterop zat. En daar gingen we, hobbelend over zandweggetjes en blubberend door modderplassen. (Waarbij Mart hard zijn best deed om ons droog te houden, maar nog net een dotje gas gaf voor een spetterende finale – sorry voor de mensen achter ons.) Ik kan me niet herinneren dat we de vorige keer zó vies zijn geworden. De vorm van mijn bril stond met zand op mijn hoofd en ook mijn familieleden zagen er lachwekkend uit. Dat hebben we dan ook gedaan.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s