#363 NOT ME

IMG_7030

 

Ik denk dat de mensen die me een beetje kennen, heel goed weten dat ik het niet ben die daar van die klif af springt. (Bovendien kan je, als je goed kijkt, zien dat deze persoon een zwembroek draagt.) Voor de mensen die me niet zo goed kennen: dit ben ik niet.

3 comments

 1. hallo Milou, ik kijk iedere dag even hoe lekker jullie aan t genieten zijn. Van deze rots sprongen wij vroeger ook.vraag aan Jacko nog maar eens hoe t voelde. een advies als je t wil proberen Houd je benen bijelkaar!
  Mieke Auke en Sjef zijn wel gesprongen,die wilde niet onder doen voor hun moeder. Ik heb t niet meer gedaan.
  Veel groeten aan de anderen en kijk uit met het vuurwerk
  O,ja Jan smit en Yolante zitten alle twee met echtgenoten in Kontiki (Shownieuws SBS)

 2. Lieve Milou,

  Kusjes vanuit Kaapstad….heerlijk zo’n blog…ik geniet mee. Hier is het trouwens ook prima vertoeven. Wijntoertjes, mooie natuur, voetjes in het zand en de zee maar vooral genieten van het moment en de zon. Ook een sprong in het diepe voor het komende jaar.

  Lieve kus voor jullie allemaal en een super nieuw jaar!!! Tot in Hollanda..xxx

 3. Lieve Milou,

  Kusjes vanuit Kaapstad….heerlijk zo’n blog…ik geniet mee. Hier is het trouwens ook prima vertoeven. Wijntoertjes, mooie natuur, voetjes in het zand en de zee maar vooral genieten van het moment en de zon. Ook een sprong in het diepe voor het komende jaar.

  Lieve kus voor jullie allemaal en een heel goed nieuw jaar!!! Tot in Hollanda..xxx

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s