#361 SUNSET

IMG_6767

 

Ik denk dat als ik het ‘Curaçaogevoel’ in één foto zou moeten vatten, dat het dan deze foto zou zijn. Eten aan het strand, althans, wij zitten al aan tafel, maar er dobberen ook nog mensen rustig in de zee. Silhouetjes op de steiger, gekleurde lampjes tussen de rieten parasols. Een awa lamoenchi in je hand (of twee, een gewoonte hier tijdens Happy Hour. Al kwamen we daar ook vandaag pas achter). Een muziekje op de achtergrond, niets hoeven doen behalve kijken hoe de zon in de zee zakt.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s