#360 GOD IS LOVE

IMG_6099

 

God is liefde, volgens dit kerkje op Curaçao. Maar ook ik wil graag even mijn liefde uiten. Op Twitter gebeurt het momenteel veel: #PeopleWhoMadeMy2012. Heel veel liefde voor alle mensen die dit jaar voor mij gemaakt hebben. Waarmee ik heb kunnen lachen, huilen, leuke dingen heb kunnen doen. Mensen die ik iedere dag gezien heb, mensen die ik wat minder vaak zie (maar toch net vaak genoeg om te onthouden waarom ik zo graag bij ze ben). Mensen die mijn blog hebben gelezen, reacties hebben achtergelaten (live of online). Reacties die me gemotiveerd hebben om door te gaan (want oh ja, ik ben er bijna!). Mensen met wie ik heb kunnen praten, naar wie ik heb geluisterd en met wie ik de soms rare dingen heb beleefd. Heel veel liefde voor al deze mensen. Gewoon om dat het belangrijk is om soms even te laten weten dat je om iemand geeft. Op Twitter wordt zo’n hashtag gevolgd door een heleboel namen, maar die ga ik niet noemen. Jullie weten heel goed wie ik bedoel. (En nou niet bescheiden gaan doen!) En ook al voel je je misschien niet aangesproken… I’m spreading the love – have some!

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s