#357 THE RITM

IMG_6722

 

Een voordeel van al een paar jaar naar hetzelfde eiland op vakantie gaan is dat je heel goed weet hoe alles in elkaar steekt. De hobbelige weg naar je verblijfplaats is zo gevonden. Terwijl je op de landingsbaan staat weet je dat je binnen twee uur in de zee kan liggen. Een fijn idee, als je na acht uur in een vliegtuigstoel toch wel een beetje stijf bent. Wel was dit het eerste jaar dat we het ook daadwerkelijk deden. Net als anders was het water heerlijk blauw, warm en zacht. Alsof je net je benen hebt geschoren en dan in bed gaat liggen, dat gevoel. Ik paste me snel aan aan ‘het ritme van het eiland’, zoals ze het op de radio zo mooi beschrijven. (Maar eigenlijk horen ‘snel’ en ‘ritme van het eiland’ niet in één zin bij elkaar. (‘Ben je nou nog niet klaar?’)) 

 

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s