#356 IT WASN’T THAT HARD

IMG_6713

Vandaag was de laatste dag van 2012 die ik in Nederland doorbracht. Zo’n dag waarop ik me af vroeg of de zon überhaupt wel was opgekomen, laat staan of ik ‘m nog zou gaan zien. De kortste dag van het jaar, waarop je in het donker naar school moet fietsen – ook al heb je het eerste uur vrij. Zo’n dag waarop een continue stroom van druppels naar beneden valt en alles hult in een grijzige natte waas. Toch jammer, dat de dag waarop we met z’n allen zouden vergaan nou net zó’n dag was. Anderzijds: als je dit leest leeft iedereen blijkbaar nog, en maakt het allemaal niets uit. Er zouden nog genoeg zonnige dagen komen. Ooit. Over vijf maanden (want nee, als het lente is, is het niet per definitie meteen mooi weer. Ik spreek uit ervaring). Gelukkig had ik een fijn vooruitzicht, namelijk dat ik over één dag de zon alweer zou zien. Je merkt het wel – met afscheid nemen had ik weinig moeite.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s