#354 THEY’RE READY

IMG_6681

Mijn voeten hadden al lang het licht niet meer gezien. Ze waren hard toe aan een scrub- en lakbeurt, als je bedenkt dat ze over een weekje weer zichtbaar zijn in mijn slippertjes. Precies over een week ben ik namelijk op Curaçao. En daar is het niet nodig om met twee paar sokken in mijn Docs naar school te fietsen – en dan heb je het in Nederland nóg koud. Ik heb mijn mandje met bikini’s omgekieperd in mijn koffer. Mijn favoriete shirtjes van de stapel gepakt, lievelingsjurkjes van de hanger gehaald. Ik heb zeker twintig minuten op mijn knieën voor de kast gezeten. ‘Deze moeten mee… Maar die ook! En die! Maar dan heb ik wel vier paar zwarte schoenen. Dat kan eigenlijk echt niet…’ Ik heb weloverwogen beslissingen genomen (nee, ik neem dit jaar géén vestje mee want ik heb het telkens weer niet nodig). Mijn camera is opgeladen en mijn benen zijn ontdaan van hun wintervachtje. Kortom: ik ben er klaar voor. En mijn voeten ook.

2 comments

  1. Veel plezier op vakantie! We kunnen nog even genieten van je mooie foto’s en leuke verhalen en dan is je 365 dagen project alweer voorbij (jammer!!)

    1. Dankjewel lieve Iris en Noor! Inderdaad jammer dat het bijna voorbij is, maar ik blijf denk ik bloggen, misschien in een iets andere vorm! Vind het zo leuk om te doen. :) Ik ga er nog even over nadenken, heb zelf namelijk nog geen idee! Jullie ook een hele fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s