#351 UPSTAIRS

IMG_6088

 

De trapjes die naar de voordeuren van Amsterdamse huizen leiden vind ik er heel leuk uit zien, maar praktisch is anders. Tenminste, als je Milou heet. Ten eerste hebben álle huizen zo’n portiekje, waardoor ik steevast de verkeerde trap op loop. ‘Milou, nog eentje verder!’ (Of, iemand die me nog niet zo goed kende en dus niets wist van mijn fantastische richtingsgevoel: ‘Gaat alles goed?’) Daarnaast vergis ik me telkens in de steilheid van zo’n trap, wat gewoon niet handig is, maar al helemaal niet wanneer je een pak wc-rollen of twee IKEA rolgordijnen mee naar boven probeert te nemen. Dan raak je namelijk uit evenwicht en lig je zo beneden.Wel kom je door de trappen nog eens iemand tegen (de onderbuurman in badjas bijvoorbeeld, om twee uur ’s middags. ‘Goedemorgen!’) en lenen ze zich erg goed voor foto-momentjes.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s