#350 MOST AWESOME TREE EVER

IMG_6077

Vlak voor de kerstvakantie plande ik met mijn nichtje Lotte een logeerweekendje. Na een gezellig ritje richting Amsterdam kwamen we haar appartementje binnen. En daar zag ik de coolste kerstboom ooit staan. Hij was roze. En ongeveer vijftig centimeter hoog (een behoorlijk handig gegeven wanneer je zo’n boom twee steile trappen op moet sjouwen). Het formaat van de kerstballen was ook aangepast op de boom (zo groot als een napoleon), net als de kleur (ook hartstikke roze). En waarom zou je gewone lampjes in zo’n schattig boompje hangen wanneer je ‘m ook kan behangen met rode sterretjes? Dat laatste deden we dan ook. De lichtjes die eigenlijk voor de boom bestemd waren drapeerden we rond het bed. Ook stak Lotte nog wat kaarsjes aan. Toen begon ons heerlijk avondje bankhangen – geheel in romantische sfeer.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s