#349 CHRISTMAS PROM

IMG_6076

 

Ik weet nog dat ik het kerstgala in de brugklas heel leuk vond. Het is toch anders dan een gewoon schoolfeest. Al weken van tevoren werd er over gepraat. ‘Met wie ga je naar het kerstgala?’ ‘Heb je al een kaartje?’ en natuurlijk de allerbelangrijkste vraag: ‘Wat doe je aan?’ Als minimentor was ik ook aanwezig op het gala om te helpen en natuurlijk om mee te feesten. En ook dit jaar was er duidelijk veel aandacht besteed aan kleding – door meisjes én jongens. De mooiste jurkjes, kapsels, pakken en schoenen kwamen er voorbij. Veel van de meisjes een beetje wiebelig op hoge hakken, anderen gewoon op gympen onder hun nette jurkje. (En dit maakte het eigenlijk alleen maar schattiger.) (Oh, trouwens, ik wisselde mijn pumps ook na een half uurtje om voor flatjes. Door de garderobe sjezen op tien centimeter hoge hakken gaat niet echt lekker.) Ik hing wel honderd jassen op, hielp mee in de kantine maar een groot deel van de avond stonden Colette en ik te dansen met ‘onze wuppies.’ Het zag er naar uit dat ze een hele leuke avond hadden en als we het vroegen volgde er volmondig ‘Ja!’ En ook al was het gala bedoeld voor de brugklassers, hadden wij het ook prima naar onze zin.

2 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s