#347 PETS

IMG_6643

Ik heb drie vissen gehad, Vissie, Blub en nog een keer Vissie genaamd. Alle drie hadden ze een vrij kort leven. Er kwam een konijntje en daarna nog een: Kootje en Stippie. Lang hebben ze in onze tuin rondgehupst, maar met een verhuizing wilden we ze niet belasten. Nu leven ze vrolijk verder op de kinderboerderij. Hier hield mijn huisdierengeschiedenis wel zo’n beetje op. Drie-kwart van de familie is allergisch, dus is een hond of kat niet praktisch. Daarnaast ben ik, zoals ik al eens eerder vertelde, nou eenmaal niet zo’n dierenliefhebber. Ik heb ook niets tegen dieren hoor, helemaal niet, maar ik ben gewoon niet het type wat meteen in katzwijm valt bij het zien van een schattig poesje. (Sorry, dit moest even.) Ook wéét ik van mezelf dat ik geen zin heb om iedere dag een hondje uit te laten. En dan is het gewoon zielig om wel een beestje in huis te nemen, omdat het nou eenmaal zo leuk is. Er zijn dagen waarop ik bedenk dat het af en toe wel handig zou zijn om een huisdier te hebben. Dagen zoals vandaag, waarop ik niet weet wat ik moet fotograferen. Van je huisdier kan je namelijk iedere dag wel een foto maken. ‘Hond in het bos’, ‘Hond met een kerstmuts op’, ‘Schattige hond’, ‘Poepende hond’ en ga zo maar verder. Bij gebrek aan huisdier fotografeer ik maar ons oranje beestje. De een noemt het een varken, de ander een hond. Heel speciaal dus. Dat hebben wij dan weer.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s