#346 DOING THIS AGAIN

IMG_6613

Even terug naar het Hyves-tijdperk, waarin het aantal vrienden prominent achter je naam stond, je krabbels stuurde met een overload aan smileys, ‘R&R = back’ een belangrijke zin was en je een profielfoto maakte in de spiegel. Terug naar deze tijd. Ik was moe, wilde naar bed, moest nog een foto maken. Ik dacht dat ik het Hyves-tijdperk afgesloten had met het verwijderen van mijn account, maar ik eindigde met een foto in de spiegel. Toch weer.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s