#342 SNOW ANGEL

IMG_5821

Ingepakt als een michelinmannetje stapte ik vanochtend de sneeuw in. Na ongeveer één minuut bedacht ik me dat ik me nog stééds niet goed genoeg had aangekleed – en skibril was geen overbodige luxe geweest.. Misschien was ik dan ook wat eerder op school geweest. Carmen en ik hebben namelijk wel vijf minuten op elkaar staan wachten, terwijl we tien meter van elkaar vandaan stonden. Dat zegt genoeg over hoe goed het zicht was deze morgen. Op school was het nog niet uit met de pret. Het was duidelijk de eerste goede sneeuw van dit jaar. Je zou misschien zeggen dat sneeuwballengevechten zich beperken tot basisscholen, maar niets is minder waar. Jongens van 12 tot en met 18 jaar veranderen in kleine kleuters wanneer de wereld wit kleurt. De sneeuwballen vlogen me om de oren en ook tijdens de lessen kwam er vaak genoeg een tegen het raam aan – of door het raam naar binnen. Afdrukken van honderden Uggs waren zichtbaar in de sneeuw. Verder zag ik nog sneeuwengeltjes en sneeuw in allerlei kleuren: van wit tot bruin tot geel – met dank aan Carmens hondje Rossi.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s