#341 CLASSMATE DINNER

IMG_5810

 

‘Laten we eens iets leuks gaan doen met de klas,’ sprak mijn mentor laatst. ‘Waarom zo midden in het jaar?’ werd er gevraagd. ‘Nou, omdat het gezellig is. Aan het eind van het jaar kunnen we gewoon nog iets leuks doen.’ Ik vond ‘omdat het gezellig is’ een heel goede reden en na een rondje stemmen besloten we uit eten te gaan met z’n allen. En zo belandden we vandaag met ongeveer 26 man in de pizzeria bij ons in het dorp. Er waren duidelijk een paar andere mensen die wensten dat ze een andere avond uit eten waren gegaan. En we waren misschien ook wel een béétje luidruchtig. Maar gezellig was het wel.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s