#340 SOMNIFEROUS

IMG_1621

Bij Nederlands zijn we dit jaar begonnen met het lezen van literatuur. Geen Harry Potter, Hunger Games of chicklits meer, dus, maar boeken van De Grote Drie en andere schrijvers die ik enkel van naam ken. Dit boek werd me aangeraden door mijn leraar, maar tot nu toe snap ik niet helemaal waarom. Misschien wordt het nog spannend, maar momenteel is het dat nog niet. Alsnog vind ik het niet erg om het te lezen, tenminste, niet ’s avonds laat in bed. Dan val ik namelijk lekker snel in slaap.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s