#339 TECHNOPOLIS

IMG_5720

 

Mijn school kent ‘activiteitendagen’, waarop je, goed geraden, een activiteit gaat doen. Dit kan van alles zijn: van speurtocht in Maastricht (tweede jaar) tot een project genaamd Globaland (eerste jaar). Dit jaar ging ik (en de rest van 3 VWO) naar het Technopolis in Mechelen. Zoals altijd begon het feest al in de bus, ook al was het pas half negen ‘s ochtends tegen de tijd dat we vertrokken. Snoep, muziek en meligheid waren zelfs op dit tijdstip al aanwezig. Eenmaal aangekomen bij het Technopolis moest er natuurlijk even gelachen worden om de uitleg met Vlaams accent. (Maar ze vroeg er ook wel een beetje om. ‘Amai, schattebollekes!’) We hadden eigenlijk de hele middag de tijd om een beetje rond te dwalen, wat vragen in te vullen en allerlei zinvolle (en zinloze) activiteiten te doen. Tijd voor lunch, en daarna gingen we vrolijk weer verder. Het was een dag van het type ‘de busreis is stiekem leuker dan de activiteit zelf’. Maar het maakt niet uit waar je je lol aan beleeft toch?

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s