#338 LOESJE

IMG_6532

‘Laat ik er vijf uitkiezen.’ dacht ik voor het schrijven van deze tekst. Aan de ene kant makkelijk: ik had er zo vijf gevonden. Aan de andere kant: ze zijn allemáál zo leuk! Een willekeurige selectie dan maar. ‘Ik heb al mijn lesboeken uit het raam gegooid. Want waar staan de fouten om van te leren?’ ‘Eerlijke voedselverdeling. Maar als niemand nou de spinazie wil?’ ‘Politieke kookkunst. Wilt u uw lucht gestoomd, gekookt of gebakken.’ ‘Ik heb wel een klacht over de polen. (de ijsbeer van) Loesje.’ ‘Als mijn broertje me nog een keer muts noemt ga ik op zijn hoofd zitten.’

3 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s