#336 ‘T HEERLIJK AVONDJE

IMG_6407

 

Wij vierden vandaag een vervroegde sinterklaasavond. Vijf december valt op een woensdag en dat vonden we niet zo handig. Eigenlijk was het zoals ieder jaar: een begin met flauwe surprisegedichten en surprises die met een heleboel plakband aan elkaar hangen (althans, die van mij). Conceptueel gezien zijn ze vaak erg leuk en om de gedichten wordt altijd heel hard gelachen. Dan cadeautjes. Een hele hoop cadeautjes. Dit gaat ook eigenlijk ieder jaar zo: met Sinterklaas word je bij ons thuis schandalig verwend. Bij ieder cadeau een gedichtje, raden wat erin zit. Achter de bank groeit de hoop met gescheurd inpakpapier, naast me raakt de tafel vol met leuke spulletjes. Ondertussen gelach, gezelligheid, een hoop lekkers en een muziekje op de achtergrond. Ik eindigde de avond heel blij in een pasgekregen pyjama. Restte mij nog een laatste uitspraak: danku Sinterklaasje (tot het volgende jaar)!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s