#335 PLAYING DICE

IMG_6133

Na een zeer geslaagde logeerpartij vonden ik en vijf vriendinnen het al snel tijd voor een tweede keer. Het werd 30 november. Dat is bijna vijf december en dus besloten we te gaan dobbelen voor Sinterklaas. Het begon allemaal heel gezellig en lief. ‘Oke, ik gooi…. vijf. Wat is vijf?  Oh, dan mag ik een cadeautje pakken. Oke, sorry, maar dan pak ik dat van jou. Sorry!’ Op een bepaald moment werden mensen fanatiek. (En ik zal niet ontkennen: ik ook.) ‘Jaaaa, vijf!’ Een triomfantelijke blik naar iemand in de kring. ‘Neeeee! Nee, niet mijn badschuim!’ ‘Jawel, pech gehad!’ Zo ging dit nog zeker anderhalf uur door. Sommigen eindigden met drie leuke cadeau’s, anderen met een WC-pot (je kent ze wel, die van plastic met van die jelly blubber erin), weer anderen met helemaal niets. We besloten om het gewoon even leuk te verdelen, en zo had iedereen iets waar ze blij van werd. En zo hoort het ook: het is tenslotte wel Sinterklaas.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s