#331 HAIRPAIN

Misschien heb ik gisteren te veel energie verspild aan het uit elkaar trekken van mandarijnenkratten. Misschien ligt het aan mijn niet al te beste weerstand. Misschien ligt het aan het weer – ja, laten we het daar op houden. Geef het weer de schuld, altijd makkelijk. Spierpijn door je hele lichaam, veel hoesten vele zakdoeken volsnuiten en haarpijn – de bekende symptomen. (Weet je niet wat haarpijn is? Misschien ligt het aan mij (of mijn haar), maar als ik ziek ben heb ik altijd daar altijd pijn. Bij de wortel, zo’n beetje. Rinkelt er een bel? Nee?) In ieder geval: voordat ik alle surprise- Sinterklaas en ‘Het is Sinterklaas, reden voor een feestje!’ feestjes zou missen… Besloot ik vandaag maar een dagje thuis te blijven.

3 comments

  1. Hoor vriendinnen er wel eens over, haarpijn. Vooral als je een staart in hebt gehad en die weer uitdoet. Ik heb zelf niet zoveel haar dus ben niet bekend met het fenomeen :) Maar volgens mij is het niets geks haha.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s