#330 WHERE IS THIS GOING?

Ik hoor je denken: ‘Wat is dit, waar gaat dit heen?’ Ondanks wat ik laatst vertelde, ben ik niet zó verslaafd aan mandarijnen dat ik er een kilokrat van in huis haal. Ook ben ik niet gefrustreerd, waardoor ik mijn woede moet uiten in het verscheuren van mandarijnen kratten. Nee, ik was bezig met mijn surprise! Ik had alleen de bodem van deze krat nodig, en moest het hele ding dus uit elkaar halen. Slopen, kan je ook wel zeggen – mijn god, waarmee plakken ze die delen aan elkaar? Cement? Een half uur later, een gebroken nagel en een verbogen schaar verder had ik de doos uit elkaar. Ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren en had dus geen tijd meer om mijn surprise daadwerkelijk te maken. Maar laat ik het positief bekijken: een goed begin is het halve werk!

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s