#329 SURPRISE

Pakjesavond komt er al weer aan, aan de surprise moest dus iets worden gedaan. Deze hulpsint besloot vandaag een cadeau te gaan kopen, en heeft daarvoor de hele stad afgelopen. Winkel in, winkel uit, Sint wist het niet. Voor hulp raadpleegde hij Zwarte Piet. Met twee cadeautjes eindigde hij, hopelijk maakt het … een beetje blij. (De puntjes mag je zelf invullen, dat geheim ga ik natuurlijk niet onthullen!) Zonet werd het gedicht bij elkaar gerijmd, morgen wordt de surprise in elkaar gelijmd. Het gedicht valt altijd reuze mee, maar zo’n bouwwerk van papier maché… Sint houdt het makkelijk dit jaar, en flanst iets 2D in elkaar. Het kost wat moeite, dat is waar, toch vind ik het ’t leukste feest van het jaar!

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s