#326 PROUD

Vanmiddag was ik lekker aan het puzzelen met mijn afdrukken. Hier en daar wat uitsnijden en ze zo rangschikken dat het een mooi geheel zou vormen. Na een tijdje lag het naar mijn tevredenheid en ik voelde me opeens zo trots. Trots op mijn mupkes, die daar toch maar drie uur in de kou gestaan hebben voor mij. Die precies deden waar ik om vroeg (‘kin een klein beetje omhoog,’ ‘één, twee,  drie, spring!’ ‘wil je nog één keertje de radslag doen?). Ze kwamen nog eens met een goed idee en klaagden geen moment (‘Verwijderen, verwijderen! Hier sta ik zooooo lelijk op!’ Dit zou ik dus zelf wel doen. Eén van de redenen waarom ik liever achter de camera sta in plaats van ervoor). Heel trots dus, op mijn lieverds. Dat heb ik ze laten weten! En ik zeg het niet vaak, maar nu toch: ik was ook wel een beetje trots op mezelf.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s