#321 FOTOSHOOT

Ik heb echt een supermiddag gehad. De eerste foto’s waren een beetje onwennig, daarna moesten we af en toe stoppen omdat er iemand, voor of achter de lens, de slappe lach had. We hadden geluk met het weer: er was mooi licht en geen wind, regen of storm. Maar oh wat was het koud. Op de helft namen we even een pauze om op te warmen. Even kletsen, theeleuten, socializen, koekjes eten (‘Hé, we hebben echt veel lekkere dingen in huis!’ ‘Ja, maar zometeen niet meer…’) En toen weer door, want rond vier uur zou het eigenlijk al weer te donker zijn. Leuk, winter. Ik klikte, probeerde het één en dan het ander – ik ben nou eenmaal niet snel tevreden. Vandaar dat onze shoot behoorlijk lang duurde – mijn modellen voor één dag deden het namelijk alsof ze niet anders gewend waren.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s