#320 ALL STARS

All Stars vind ik een toepasselijke naam voor mijn lievelingsgympies. Ze blinken namelijk uit in bijna alles. Ze zijn goed voor een dagje stad. Winkel in, winkel uit, toch nog even een kilometer teruglopen om dat jurkje te passen… Shoppen lijkt soms wel topsport en daar heb je wel lekker zittende schoenen bij nodig.  Voor school zijn ze ook heel fijn, alleen is het jammer dat de helft van de leerlingen ze ook heeft. Maar dat laat wel zien hoe heerlijk die dingen zijn. Ook handig trouwens als je je gymschoenen vergeten bent – dan draag je gewoon deze. Op de brieven met info over schoolexcursies staat altijd: ‘Trek wandelschoenen aan.’ Die heb ik niet, maar All Stars volstaan – en zien er net iets mooier uit, vind ik dan. Ook voor feesten draag ik het liefst All Stars: gooi ze één keer in de wasmachine en alle glitters en biervlekken zijn eruit. Tijdens het zeilen kwamen ze van pas. Ik zette ze één nachtje op de verwarming en alle vochtigheid van het slootwater was verdwenen. Het enige nadeel is dat ik ze het liefst het hele jaar door wil dragen. In de in de winter zijn ze eigenlijk net iets te koud. Maar dan lost een paar dikke sokken ook een hoop op.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s