#318 SITTING ON THE BACK

Zelf heb ik geen scooter. Ten eerste ben ik nog geen zestien, dus hoe graag ik ook zou willen – het zit er nog even niet in. Daarnaast denk ik dat het me niet heel goed af zou gaan. Ik ben op de fiets al niet zo’n held (af en toe uit evenwicht raken en tegen degene naast me knallen, niet opletten omdat ik aan het dromen ben enzovoorts), laat staan op een gemotoriseerd voertuig – met maar twee wielen nota bene. Het feit dat ik wéét dat ik niet zo’n held ben maakt het alleen maar erger. Ik zou gewoon niet vertrouwen op mijn eigen rijkunsten en het daardoor al niet durven. Ofwel: ik ben gewoon een beetje een schijterd. Laat mij maar lekker fietsen, door weer en wind. Zo krijg ik mijn dagelijkse portie frisse lucht en zonnestralen ook weer binnen. En als het nou een keer heel hard regent kan ik altijd mijn broer nog lief aankijken. Achterop een scooter zitten gaat me namelijk wel goed af.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s