#314 GLOW(Y)

 

Er zijn dingen waarvoor je een rondje omrijdt. (Ofwel: mama en ik reden er een rondje voor om. Wat jij doet is natuurlijk jouw zaak.) Er werden zelfs meerdere rondjes gereden: één om terug te rijden en nog en keer te kijken naar deze lampen van Glow Eindhoven. De andere reed mama omdat we niet konden parkeren, maar ik toch even wilde even uitstappen. Na vijf minuten stapte ik weer in, nu zelf ook een beetje glowy. Ik wordt zo blij van zulke mooie dingen! We reden naar huis, om daar na te genieten met de foto’s die ik gemaakt had. We konden tenslotte niet de hele avond rondjes blijven rijden.

One comment

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s