#313 GLITTERS & GLOWSTICKS

Ik vond het in eerste instantie een beetje raar dat we een schoolfeest hadden midden in de week. Maar geef ons de dag daarna de eerste drie uur vrij en je hoort er helemaal niemand meer over. We hadden er zin in. Er waren voorbereidingen getroffen en zo kwam het dat we behangen met glowsticks en met buisjes glitters in de aanslag de zaal betraden. Het breekt wel lekker de week, zo’n schoolfeest, maar ook ik was erna een beetje gebroken. Begrijp me niet verkeerd – voor mij nog geen alcohol. Maar om half zeven ’s ochtends opstaan, een hele dag school, een super geslaagd feest tot half twee ’s nachts en dan op tijd weer wakker worden… Dat eist zijn tol. En hóe dat ik wakker werd. Ik had het ’s nachts geriskeerd om mijn ouders wakker te maken door nog een douche te nemen, maar toch sierden ’s ochtends vele glitters mijn kussen. Ik weet zeker dat ik ze over een week nog overal zal vinden. En dan bedoel ik ook écht overal. (Ik heb verhalen gehoord over mensen die wel eens glitters hebben geplast.) Vanochtend bleek dat ik niet de enige was. Ik zag vele verdwaalde glitters op de gezichten van mijn vriendinnen en aan het eind van de dag schitterden hun schouders. Waar kwamen die dingen in godsnaam vandaan? Het antwoord ontdekten we toen één van ons bukte om iets uit haar tas te pakken. ‘Oh mijn god, je hele hoofd zit onder de glitters!’ riep ik. Hardnekkig spul dus. Maar ach, wat maakt het ook uit. Zo houden we de afterparty lang gaande.

3 comments

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s