#307 BLESSED AND RECORDED

Dat we inmiddels wel gewend zijn aan die testweken betekent niet dat het einde ervan niet meer gevierd hoeft te worden. Dus deden we dat gewoon wel vanmiddag. Lekker lunchen in de stad en daarna een goede shopsessie. Eigenlijk waren we van plan om ook nog naar de film te gaan, maar daar is door al ons gewinkel niets meer van terecht gekomen. Meteen toen we de fietsenkelder uitkwamen belandden we in een rare situatie – typisch gevalletje ‘hebben wij weer.’ Er stond een limousine midden op het stadsplein. Wij kijken natuurlijk, die staat daar niet iedere dag. ‘Dames,’ sprak een man die op ons af kwam lopen. ‘willen jullie sorry zeggen tegen iemand?’ We trokken onze wenkbrauwen op en de man legde het uit. We bleken in de opnames van ‘Het Familiediner’ te zijn terechtgekomen. Een contract werd getekend, en iedereen werd in de limousine gepropt. Het zou dus best kunnen dat je binnenkort een van de bovenstaande gezichten op televisie tegenkomt. Toen we even opsplitsten werden een paar van ons gezegend door een man die in Eindhoven het geloof verkondigt. Voortaan zouden ze veel meer geluk in hun leven hebben. Toen we naar huis fietsten kwam de regen met bakken uit de hemel en stond bijna ieder stoplicht op rood. Hadden we ons toch allemaal moeten laten zegenen. Ondanks dat hadden we een hele leuke dag met z’n allen. Misschien hadden we dat wel aan hem te danken.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s