#306 DANOONTJE

Wat een jeugdsentiment – voor zover je dat kan hebben als veertienjarige. Vandaag hadden we Danoontjes in huis. Ik kwam er laatst pas achter dat het eigenlijk gewoon aardbeienkwark is. Maar kwark zit niet in van die lieve cupjes en dan krijg je er ook geen stokjes bij waarmee je overheerlijke Danoontje ijsjes kan maken. (Het invriezen van een heel blok kwark lijkt me überhaupt niet zo’n succes.) Bovendien had ik nog flink wat energie nodig voor het leren van mijn laatste testen. En dan heeft kwark natuurlijk weinig zin. Ik kan me voorstellen dat je niet weet waar ik het nu over heb. Ik zeg één ding: ‘DANOONTJE POWERRRRR!’

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s