#304 LONGBOARDING


Ook al is het testweek en weet ik in mijn achterhoofd dat ik beter kan gaan leren… is het toch belangrijk om af en toe iets anders (ook wel, iets leuks) te doen. Sterker nog: juíst in de testweek is dat belangrijk, anders word ik helemaal gek. Toen Mienke vroeg of Carmen en ik even de longboards van haar broertjes wilden uitproberen hoefden we daar niet lang over na te denken. Zonder dat Carmen me vasthield ging het niet helemaal soepel en ook toen ik moest remmen moest ik het board achterna rennen omdat het onder me vandaan was geglipt. Maar dat maakte allemaal niets uit. We werden met z’n drieën enorm melig, ik ben niet gevallen (maar toch eindigden we midden tussen de herfstblaadjes), en anders droeg ik altijd nog die oh zo charmante helm.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s