#299 FACETIME

Een paar dagen geleden lag ik net in mijn bed toen ik gebeld werd. ‘Papa wil Facetimen’ stond er op mijn scherm. Even fronste ik mijn wenkbrauwen en toen bedacht ik me dat hij op zakenreis was. Snel nam ik op, waarna zijn gezicht op mijn scherm verscheen. Natuurlijk wist ik dat dit zou gebeuren, maar toch verbaasde het me enigszins – dit ook weer tot mijn eigen verbazing. Ik had toch wel vaker gefacetimed? (Of ja… Iemand naast me ‘Hoi!’ horen zeggen en het twee seconden later uit mijn luidspreker horen en zijn mond op mijn scherm zien bewegen. Ik moest het toch een keer uitproberen, desnoods met degene die naast me zat). Op de één of andere manier blijf ik het iets wonderlijks vinden. Papa was aan de andere kant van de wereld en ik kon ik hem toch zien, live and in motion. Sterker nog: hij gaf me een kleine rondleiding door zijn kamer en filmde het uitzicht. Naast ouder-kind herenigingen is Facetime ook handig voor hele andere zaken. ‘Colette wil Facetimen’ stond er vandaag op mijn scherm. ‘Heee! Ben jij al met geschiedenis begonnen?’

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s