#295 COOKIES ON SUNDAY

Vanmiddag besloten Mienke en ik om iets te gaan bakken. En wel iets met Nutella, want daar hadden we zin in. Google gaf ons een keur aan mogelijkheden. Wat dacht je van ‘Nutella Banana Dumplings’? Of ‘Rose Scented Nutella Brioche Pudding? Wij besloten te gaan voor ‘Nutella and Peanutbutter Cookies.’ Voor de Nutella Pizza hadden we namelijk niet alles in huis. Bakken is een goede activiteit om te doen met vriendinnen. Je bent lekker bezig, maar er is ook genoeg tijd om te kletsen en keihard te lachen wanneer je voor de dérde keer alles uit je handen laat vallen. (Ik weet niet wat ik had vandaag.) En het resultaat is natuurlijk ook niet verkeerd (in het algemeen gesproken. Het wil ook nog wel eens tegenvallen, weet ik uit ervaring). Na geknoei met 1/3 cups, tablespoons en pinches of salt en beslag wat maar niet light and fluffy werd, hadden we een fatsoenlijk uitziend mengsel. Maar nu? Het was niet zo stevig als we van koekjesdeeg gewend waren, maar ook niet vloeibaar genoeg voor in een cakevorm. We besloten het maar in dotjes op een bakplaat te leggen en te kijken wat er zou gebeuren. Na twintig minuutjes geurde het hele huis naar koekjes. Na nog eens twintig minuten konden we geen koekjes meer zien.

Laat een reactie achter

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s